Τι κάνουμε

xeriaLion

Το λιοντάρι έχει δύο βασικές γραμμές προσέγγισης για την παροχή επικοινωνιών και υπηρεσιών μάρκετινγκ για τους πελάτες μας. Καθιερώνουμε στρατηγικές επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, μέσω του ελεύθερου Τύπου, τα μέσα ενημέρωσης, τα Social media, τα σχέδια και τη διαχείριση του marketing. Βοηθάμε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την αξιολόγηση των μέτρων που χρησιμοποιούνται για τη σωστή ανάδειξη ενός δημοσίου προσώπου καθώς και όλα τα είδη των οργανισμών.

 

Υπηρεσία δημοσίων σχέσεων

Συμβουλές και υποστήριξη για τα σχέδια διαχείρισης για την αποτελεσματική αξιοποίηση της εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας πολιτικών και οργανισμών.

Η Lion Communication προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη στο σχέδιο διαχείρισης της εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας για τις πολιτικά πρόσωπα,μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Εμείς θα δημιουργήσουμε στρατηγικές για τις δημόσιες σχέσεις χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο Τύπο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα Social media.

Γι’αυτό, έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών στους τομείς του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και των συστημάτων διαχείρισης των πληροφοριών, οι οποίοι έχουν την εκπαίδευση και την εμπειρία για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να πετύχουν μια επιτυχημένη επωνυμία,

Μάρκετινγκ

Παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το σχεδιασμό και την εφαρμογή της ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας για την ανάπτυξη τομέα παροχής υπηρεσιών.

Η Lion Communication προσφέρει συμβουλές και διαχείριση στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας και συμβουλευτικής για όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Οι εμπειρογνώμονες και οι σύμβουλοι μας είναι εκπαιδευμένοι να υποστηρίξουν στρατηγικά σχέδια μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την εικόνα της  σας.

Βοηθάμε τους  πελάτες μας με τα στρατηγική που χαράσουμε να ξεχωρίσουν, να γίνουν το Λιοντάρι.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: